RSS

נתח אנטריקוט מעולה בצלייה בתנור

02 יונ

המתכון הטוב ביותר לנתח אנטריקוט עם עצם לצלייה בתנור.במקור המתכון הנוכחי הינו עם חמאה. יש אפשרות במקום חמאה להחליף לחרדל דיזו'ן או שמן זית

Vodpod videos no longer available.

 
השארת תגובה

פורסם ע"י ב- יוני 2, 2011 ב- מתכוני בשר

 

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

 
%d בלוגרים אהבו את זה: