RSS

מתכונים קלים ואוכל טוב | הסבר מפורט על בשרים ומידות צליה

14 נוב

איזה בשר מתאים לתבשיל/קדרה? | איזה בשר מתאים לבישול מהיר על הגריל? | בשר לצלייה על הפלנצ'ה?

מתכונים ואוכל טוב בהסבר מפורט על חלקי הפרה,מידות צליית נתחי בשר וצורות בישול.מתכונים ואוכל טוב

תהנו.

להסבר המלא לחצו כאן


 

 

 
השארת תגובה

פורסם ע"י ב- נובמבר 14, 2011 ב- מתכוני בשר

 

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

 
%d בלוגרים אהבו את זה: